Synes om Nej tak Rapportér problem

KAT AKA FILTHY WHORE

Spilletid:17:29
Kat er en umættelig og forførende kvinde, der aldrig kan få nok. Hendes appetit på sex er legendarisk, og hun er kendt for at være den ultimative beskidte luder. Ingen kan måle sig med hendes evne til at sutte og kneppe som en ægte mester.

Kat er ikke kun en lille pige, hun er en vild kat, der elsker at blive taget hårdt og råt. Hendes små bryster og lette krop gør det let at kaste hende rundt og udføre alle dine vildeste fantasier.

Men Kat stopper ikke ved én pik. Hun elsker at få to hårde pikke på én gang og kan lide at blive taget af både mænd og kvinder. Hendes bisexuelle side kommer klart til udtryk i denne film, hvor hun får mulighed for at udforske alle sine lyster og begær.

Kom med Kat på en rejse fyldt med brunetter, cumshots, gangbangs og bisexuel nydelse. Denne film tager dig med til det frækkeste sted på jorden - USA, hvor ingenting er for vildt eller tabu.

Bliv klar til at opleve en filmoplevelse, der vil efterlade dig tilfredsstillet og tørstig efter mere. Gør dig klar til Kat aka Filthy Whore. Hun er den ultimative dronning af lyst, og hun venter kun på dig.
 

RELATEREDE FILM