Synes om Nej tak Rapportér problem

SEXCIKANE PÅ KONTORET

Spilletid:22:44
I "Sexcikane på kontoret" bliver det frække kontormiljø skudt til helt nye højder! En kvindelig chef, spillet med stor lyst af den sensuelle Ungarske skønhed, Lara, opdager to af sine medarbejdere, der ikke kan holde fingrene fra hinanden i kopi rummet - og det kan man jo ikke tillade!

Men i stedet for at fyre dem begge, vælger den frække chef at tage sagen i egen hånd. Efter en intens samtale med den kvindelige medarbejder bliver hun utrolig nysgerrig om, hvor god hendes mandlige kollega er. Og lad os bare sige, at samtalen hurtigt udvikler sig til et hedt og skandaløst rendezvous, hvor chefen får sin lyst styret og får smagt lidt på ham.

"Sexcikane på kontoret" er en film fyldt med hardcore action og store, naturlige bryster. Den skandinaviske passion når nye højder, og intet er for frækt eller forbudt for vores liderlige kontorfolk. Tag med på en eksplicit og uforudsigelig rejse gennem intense lustscener, hvor hver en centimeter af Lara Stevens’ smukke krop bliver udforsket.

Oplev denne svenske sensuelle filmoplevelse, hvor sex på arbejdspladsen bliver taget til et helt nyt og pirrende niveau!

RELATEREDE FILM