Synes om Nej tak Rapportér problem

SPAGHETTI CONNECTION

Spilletid:14:39
Spaghetti Connection er en eksplosiv og saftig italiensk produktion, der pumper op for spændingen med et mix af kriminalitet, sex og magt! Vores skønne blonde babe, også kendt som chefens pige, er så hot, at hun kan tænde enhver mands vildeste fantasier - og hendes sexede krop bliver samlingspunktet for de mest frække og hårde øjeblikke!

Blondien elsker at bruge sin forførende kraft til at opnå sine ultimative mål, og i denne film når hun nye højder. Hun er udstyret med skills, der får brunetterne til at brunche af misundelse! Og viljen til at sutte det bedste ud af enhver situation er hendes største våben.

Spaghetti Connection er ikke for sarte sjæle - kun for dem, der tør tage en bid af den store pikke-revolution! Så forbered dig på intense cumshots, der vil efterlade dig ør og skrigende af fryd.

Med en dyb forankring i Italien, er denne film en ægte perle. Den er fyldt med 2 timers intenst hård knepning og sutning af Mya Diamond, Franco Trentalance og Gloria Gucci, der vil efterlade dig badet i italienske lækkerier.

Spaghetti Connection er din billet til en erotisk og kriminel rejse gennem Italiens mørke og lyste sider. Er du klar til at smage på denne forbindelse?
 

RELATEREDE FILM