Synes om Nej tak Rapportér problem

KONTRAKTEN

Spilletid:15:15
Ønsker du at opleve et forretningskontor, der ikke kun er fyldt med papirarbejde og kedelige møder, men også bevæget af intense og frække handlinger? Så er "Kontrakten" den film, du ikke må gå glip af! Tag med til det vilde USA, hvor nogle af de mest legendariske scener nogensinde er blevet skabt.

I denne utroligt pirrende film får du en helt unik mulighed for at stifte bekendtskab med nogle utroligt glatbarberede forretningsmænd, der hver aften har en smuk og forførende kvinde på deres kontor. Forestil dig bare at være en del af dette herlige univers, hvor grænserne for lyst og begær er fuldstændig opløst.

Ikke alene er medvirkende i "Kontrakten" absolut betagende, de har også en utrolig passion og hengivenhed for at udforske hardcore-scener af absolut ekstase og intensitet. Hver eneste sekund i denne film er fyldt med lyst og liderlighed, der får selv den mest reserverede forretningsmand til at tabe både sin habit og sin selvkontrol.

Så gør klar til at dykke ned i en verden af frække fantasier og eksotiske eventyr, hvor "Kontrakten" tager dig med på en rejse, der vil efterlade dig fuldstændig forpustet og tilfredsstillet. Nu er det din tur til at få et glimt af, hvad der foregår bag lukkede døre på verdens mest hemmelighedsfulde kontorer.
 

RELATEREDE FILM