Synes om Nej tak Rapportér problem

VINDUSPUSSEREN

Spilletid:40:49
Vinduet er blevet mere end bare en genstand, der skal renses og pudses i denne heftige danske pornofilm, Vinduspusseren. Nikki Dane, en sexet og ukuelig kvinde, har fået en lidenskab for sine vinduespudsere, og hun er mere end villig til at betale dem med mere end blot penge. Hun tager imod dem, iført intet andet end en lidt for kort skjorte og en fræk attitude.

Med en knap der åbner for CPH, Copenhagen hardcore, bliver Vinduspusseren en eksplosiv cocktail af passion og ekstase. Nikki Dane viser hendes utæmmelige begær, når hun lader sine fingerspidser vandre langs de solide vinduer og trækker de heldige vaskebjørne ind i hendes legeplads af lyst. De oplever øjeblikkeligt en sanselig og intens oplevelse, hvor vinduerne kun er begyndelsen.

Denne erotiske film er en ægte dansk perle, hvor vinduet bliver en kilde til ekstatisk tilfredsstillelse. Så gør dig klar til at se frække vinduespudsere, hvis evner strækker sig langt ud over vinduesrammerne, når de indtager scenen og leverer en uforglemmelig oplevelse fyldt med intens og passioneret action. Vinduspusseren er en sand hyldest til dansk sensualitet og lidenskab, der vil få dit hjerte og dit vindue til at banke af ren ekstase.
 

RELATEREDE FILM